Bookmark and Share     Sitemap    

Centurion

Centurions klassiker og omdrejningspunktet for det øvrige sortiment er Basic modellen.

Den er og vil altid være den centrale model i vores cykelprogram. Den udmærker sig ved den enkle og stilrene fremtoning og sit funk- tionelle og enkle design. En let og gedigen cykel til hurtig og sikker transport.

Centurions citybikes er udviklet til et bredt publikum og til mangfoldige transport opgaver. Bredere dæk og grovere køremønster gør cyklerne egnede til mere end blot asfaltveje. Komfort og kvalitet gør cyklen brugbar i de fleste situationer og er desuden velegnet til kørsel på grusstier og brosten.

Centurion MTB Hvis turen går henover kantsten, på grusstier, brosten og andet ujævnt underlag, vil det være oplagt at vælge en mountainbike. En cykel til både by og land. Den mindre hjuldiameter og lave akselpunkt gør cyklen hurtig og let at manøvrere. Større dæk-volume og mønster giver behagelig kørselskomfort og affjedring.

I centurions brede modelprogram. finder du cykler, som passer til de fleste behov.
Og med den rette professionelle vejledning fra din cykelfagmand, vil du blive overrasket over, hvor effektivt og kompromiløst Centurion kan løse dit specifikke transportbehov.